Hét volledige gamma voor uw waterdicht project

Met ons uitgebreid gamma BossCover EPDM toebehoren werk je jouw dak of gevel makkelijk waterdicht af: de lijmen, primers, strips en tapes komen altijd van pas.

BossCover Spraybond
voor het verlijmen van BossCover EPDM op de meest gangbare ondergronden zoals hout, beton, metaal, oude bitumen en isolatieplaten voorzien van een alu-laminaat of mineraal glasvlies cachering. Verwerking kan met een kwast, een vachtroller én met een drukvat aangesloten op een compressor.
spraybond
BossCover Spraybond Plus
een tweezijdig aan te brengen contactlijm, speciaal voor het verlijmen van de BossCover EPDM op de meeste ondergronden, randen en opstanden. Verwerking kan met een bij het systeem leverbaar professioneel spuitpistool. Zo is het dé ideale oplossing voor een werf waar geen persluchtaansluiting aanwezig is. Vrij van tolueen.
g
BossCover Primer
om de BossCover EPDM voor te bereiden voor een betere hechting met de BossCover tapes en kitten. Deze primer wordt vooral gebruikt als grondlaag voor verbinding met de zelfklevende tapes en voor het maken van de naden. De BossCover Primer kan ook gebruikt worden om het EPDM-membraan in een teruggevouwen positie te houden terwijl de naad wordt geprimerd.
primer
BossCover Splice tape
een zwarte, dubbelzijdige zelfklevende, butyl kleefband om uiterst sterke, waterdichte naden voor EPDM-dakbanen te maken. Ideaal om BossCover EPDM-membranen waterdicht op elkaar aan te sluiten.
Splice tape
BossCover Cover Strip
een zwarte kleefband voor het bedekken en afdichten van aan elkaar grenzende BossCover EPDM-dakbanen. De BossCover Cover Strip bestaat uit een half uitgeharde EPDM-folie met elastische eigenschappen die werd gelamineerd op een butyl kleeflaag.
Cover Strip
BossCover Flashing tape
een zwarte vormfolie, ontworpen om allerhande details (ook 3D) op BossCover EPDM-dakbanen waterdicht te maken. De BossCover Flashing Tape heeft plastische eigenschappen. Dus nog zeer flexibel en kan eenvoudig vervormd worden. Gelamineerd op een butyl kleeflaag.
BossCover Flashing tape
BossCover SA Flashing
een zelfklevende EPDM, een EPDM gelamineerd op een butyl kleeflaag. De EPDM is volledig uitgehard dus volledig elastisch. Ideaal voor herstellingen en dakdetails met twee dimensionale vlakken. Deze zelfklevende EPDM kan niet meer vervormd worden en komt altijd naar zijn oorspronkelijke vorm terug.
BossCover SA Flashing
BossCover Perimeter Strip
een gewapende EPDM strook met gelamineerde butyl kleeflaag voor mechanische bevestiging ter hoogte van alle hoekveranderingen. Nadien sluit je de EPDM aan op de zelfklevende laag. De strook houdt de EPDM in de hoeken op zijn plaats en vangt de windlasten, temperatuurschommelingen en de krimp van EPDM op.
BossCover Perimeter Strip
BossCover RMA Strip
een gewapende EPDM strook voor de mechanische bevestiging van een EPDM membraan zonder perforatie. De versterkte EPDM-strook is bovenaan aan beide kanten voorzien van een butyl kleeflaag. De stroken bevestig je mechanisch volgens een legplan en dan breng je de EPDM aan op de kleeflaag.
BossCover RMA Strip
BossCover Corner Flashing
een zwarte ronde vormfolie. Met een handige diameter van 220 mm werd het ontworpen om hoekdetails en hoekveranderingen ter hoogte van naden op BossCover EPDM-dakbanen waterdicht te maken. De BossCover Corner Flashing is zeer flexibel en kan eenvoudig een nieuwe vorm aannemen.
BossCover Corner Flashing

BossCover EPDM toebehoren

Met een uitgebreid gamma aan EPDM toebehoren, biedt BossCover je een compleet gamma voor jouw waterdicht project.

BossCover Daktoebehoren

BossCover beschikt ook een uitgebreid aanbod daktoevehoren zoals montageankers, dakdoorvoeren, Rubber Tiles, .... Ontdek het volledige aanbod via onderstaande knop.

BossCover EPDM, dé waterdichte oplossing

Nieuwbouw of renovatie, BossCover EPDM biedt u dé oplossing voor een duurzaam en professioneel dak.

Onze geavanceerde dakfolie is ontworpen om de contouren van het dak met moeiteloze precisie te omarmen. Van het realiseren van grootschalige industriele projecten tot het beschermen van residentiele woningen, Het BossCover EPDM daksysteem biedt u dé waterdichte oplossing.