Meer dan een leverancier

Sinds de oprichting in 1988 leveren wij dak- en gevelmaterialen aan professionele dakwerkers, aannemers en gevelbouwers. En vandaag meer dan ooit staat onze professionele klant centraal. Naast een persoonlijk contact en professioneel advies, investeren wij continu om beter in te spelen op de wensen van onze klanten. Vanuit ons distributiemagazijn leveren wij dagelijks in België bij u, op uw werf en indien gewenst ook op het dak. Daarnaast staan onze medewerkers in onze afhaalfilialen in Genk, Herstal, Melle, Overpelt, Kontich, Schoten, Sint-Niklaas, Bekkevoort, Turnhout en Vichte steeds paraat om u verder te helpen. En met onze gloednieuwe webshop  kunnen onze klanten nu ook online bestellen!

Vele bedrijven spreken over partnerships met klanten en win-win.
Bij ons is het een onderdeel van onze bedrijfscultuur.
Nieuwsgierig? Aarzel niet om ons te contacteren.

contacteer ons

“Iedereen binnen CPE denkt mee met de klant en verrast hem steeds weer met de beste service, oplossingen en producten.”

Ons technisch commercieel team

Ons technisch commercieel team staat klaar voor al uw technische vragen. Of het nu gaat over advies over uw gevelproject, windbelastingsberekening van uw dak of technische assistentie op de werf, zij helpen u graag verder!

banner-technische dienst

Onze medewerkers

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan teamspirit, service en ondernemerschap. Met die waarden omarmt CPE een enthousiast team medewerkers die dagelijks klaarstaan voor klanten, partners, leveranciers en elkaar. Door regelmatige technische bijscholing, kunnen onze medewerkers u steeds de beste oplossing aanbieden.

Onze productieafdeling

In onze productieafdeling verwerken wij al uw maatwerk:

banner_productieafdeling
Plooien

Plooien

CPE verzorgt al uw plooiwerk tot 6 meter in zink, koper, aluminium en PVC-foliestaalplaat op onze CNC gestuurde plooibank.
 

Zagen

Zagen

Op onze CNC gestuurde zaagmachine verzagen we uw plaatmateriaal uiterst nauwkeurig en snel tot 4,5 m lang. Aan de hand van optimalisatiesoftware beperken we de zaagverliezen om kosten te besparen.

Frezen

Frezen

Tekst, belijning of figuren frezen? Dat kan met onze CNC gestuurde freesmachine.
 

boren

Boren

Op onze CNC boormachine boren we gaten alsook blinde bevestigingsgaten. Zo maken we uw gevelpanelen al volledig klaar voor installatie.

Coderen

Coderen

CPE stickert indien gewenst uw plaatmateriaal met de afmetingen van de plaat of een door u bepaalde code. We maken het u graag gemakkelijk op de werf! 

vinkje

Sealen

Laat de zijkanten van uw Multiplex voor dakrandafwerking door ons sealen met een waterafstotende coating of acrylcoating. Dit is cruciaal om de kans op zwelling van het plaatmateriaal en dus ook het loskomen van de dakrand te vermijden.

Interesse in maatwerk? Contacteer ons team!