Gevelbekleding naar uw smaak

Met gevelbekleding geef je een bestaand gebouw snel een nieuwe look of werk je een nieuwbouw stijlvol af. Naast het esthetische aspect is ook gevelisolatie erg belangrijk. Verlies van warmte en het binnendringen van warmte of koude proberen we tot een minimum te beperken, dit zowel vanuit economisch als ecologisch oogpunt.  Bij optimale gevelisolatie of na-isolatie kiest men steeds vaker voor een geventileerde gevel.  Deze is prima bestand tegen invloeden van zon, regen, vocht en kou en voert zowel condens- als regenwater op natuurlijke wijze af. De natuurlijke ventilatie in de luchtspouw zorgt ervoor dat de isolatie in optimale conditie blijft en zijn thermische prestaties behoudt.

De diversiteit in gevelbekleding en de esthetische mogelijkheden zijn enorm. Hieronder een overzicht van de meest gebruikte materialen.

Staron Solid surface gevelbekleding

CPE is verdeler van Staron Solid Surface gevelbekleding.

staron gevelbekleding

Keramische gevelbekleding van Moeding

CPE biedt met Moeding een zeer uitgebreid gamma keramische gevelbekleding aan. Het projectmatig ver doorgedreven maatwerk naar vorm, afmeting en kleur en de uitgebreide projectondersteuning, maakt Moeding de ideale partner voor uw gevelproject. De Moeding tegels zijn in de massa gekleurd met natuurlijke pigmenten. De demontage en hermontage van de tegels gebeurt eenvoudig en zonder beschadigingen, waardoor deze een uitstekende keuze zijn voor circulair bouwen.

moeding gevelbekleding

Zinken gevel van CPE

Met zink staande naad of zinken gevelpanelen tonen we graag onze expertise. Advies, projectcoördinatie, plooiwerk, maatwerk en een snelle levering maakt ons een betrouwbare partner voor uw gevel in zink. In onze eigen productieafdeling verwerken we zowel zink als overige dak- en gevelmaterialen. CPE is dan ook al jaren een gerespecteerd VMZinc center.

productieafdeling

Geveloplossingen van CPE

Meer info of advies over uw gevelproject?
Stuur ons een mailtje!