Isogard AK-RF isolatie

Voortbouwend op tientallen jaren expertise op het gebied van platte dakbedekkingssystemen, introduceren we ISOGARD™: een assortiment isolatie- en afdekplaten van polyisocyanuraat (PIR) speciaal ontwikkeld voor het platte dak. Door de unieke schuim- en facertechnologie bieden de platen duurzame en stabiele prestaties, uitmuntende thermische en dimensionele stabiliteit en hoge drukvastheid. Het ISOGARD™ assortiment is geschikt voor alle platte dakbedekkingssystemen, ook wanneer de eisen aan de PIR-platen zeer hoog zijn, zoals bijvoorbeeld bij volledig verkleefde epdm-dakbedekkingssystemen.

Eigenschappen

vink

Hoge thermische stabiliteit

ISOGARD-platen zijn zorgvuldig samengesteld met het oog op stabiliteit, ook bij zeer hoge temperaturen van het dakoppervlak.

Dimensionele stabiliteit

Dimensionele stabiliteit

ISOGARD-platen krommen en vervormen niet. Door de microcelstructuur zijn ze dimensioneel stabiel onder extreme dakomstandigheden.

vinkje

Hoge drukvastheid

ISOGARD-platen worden niet zacht of samengedrukt, noch tijdens als na de installatie.

Beloopbaarheid

Beloopbaarheid

ISOGARD-platen bieden een goede beloopbaarheid en weerstand tegen dynamische belasting, zodat ze bij uitstek geschikt zijn voor zonnepanelen, groendaken en daken met technische installatie.

Superieure thermische prestaties

Superieure thermische prestaties

ISOGARD-isolatieplaten bieden dezelfde thermische prestaties als dikkere en/of zwaardere isolatiematerialen

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bij een correcte installatie gaan ISOGARD-platen even lang mee als de levensduur van het gebouw.

Compatibiliteit met dakbedekkingssystemen

Compatibiliteit met dakbedekkingssystemen

De lichte en eenvoudig te installeren ISOGARD-platen zijn compatibel met de meeste dakbedekkingsmembranen en -systemen. Ze kunnen worden gebruikt op dakvlakken van multiplex, beton en metaal, en dit bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk

PIR-platen zijn één van de meest duurzame dakisolatieopties die momenteel verkrijgbaar zijn: ze besparen meer dan 100 keer zoveel energie die wordt gebruikt voor de productie ervan. De ISOGARD-schuimtechnologie maakt gebruik van een cfk-vrij blaasmiddel met een laag aardopwarmingsvermogen (Global Warming Potential; GWP) en een ozonafbrekend vermogen (Ozone Depletion Potential; ODP) van nul.

ISOGARD AK-RF is een isolatieplaat voor platte daken die bestaat uit een PIR-schuimkern met gesloten cellen. Aan weerszijden is deze gelamineerd met een gasdicht meerlaags aluminiumcomplex. De platen zijn verkrijgbaar met rechte kanten, tand & groef of sponning.

Download de technische fiche      Download de brochure

Meer info over Isogard AK-RF? Contacteer ons team!

Duurzame dakoplossingen van CPE

CPE biedt duurzame en betrouwbare oplossingen voor platte daken.