elfino

Tegelpan Elfino: fijn als een lei, makkelijk als een tegelpan

Fijn als een lei, performant als een tegelpan: zo kunnen we de karakteristieken van de tegelpan Elfino van Koramic beknopt samenvatten. Elfino combineert de uitmuntende prestaties van een volbloed keramische tegelpan met de fijne look van een lei. Dankzij haar fijne, hedendaagse vormgeving leent ze zich perfect voor nieuwbouw én voor renovatie. Bovendien laat ze zich vlot plaatsen, is ze UV-bestendig en heeft ze een lange levensduur, ondersteund door een garantie van 30 jaar. Ook ecologisch scoort ze uitstekend.
Best of both worlds

Kenmerkend voor de tegelpan Elfino is haar dunne voetzijde. In combinatie met de aangepaste breedte van de vorst levert dat een dak op dat ultrafijn lijkt door te lopen. Keramische hulpstukken ondersteunen een strakke afwerking en detaillering en versterken de architectuur. Die esthetische punch gaat hand in hand met de karakteristieke eigenschappen van kleipannen. 

Tegelpan Elfino vormt een keramische, ademende huid die weerbestendig en regendicht is. Ze is op een duurzame manier vervaardigd met natuurlijke materialen en heeft een lange levensduur. Al die jaren blijft ze vormvast en behoudt ze haar kleur, want dankzij het engobeproces is ze niet onderhevig aan UV-veroudering. De engobe, een fijne, matte deklaag, wordt vastgebakken in de klei, wat een esthetisch veel duurzamer resultaat oplevert dan een gecoate afwerking.

Tegelpan Elfino

Ontdek het Elfino gamma op de CPE webshop.

Elfino