banner productie

Sterk in maatwerk

Producten op maat, daarmee maken wij met CPE graag het verschil. Met een uitgebreid machinepark in ons distributiecentrum in Genk, realiseert onze productieafdeling dagelijks divers maatwerk. 4 van onze filialen beschikken eveneens over een plooibank om zo flexibel mogelijk in te spelen op jullie vragen. Een heel team dus dat dagelijks voor jouw maatwerk aan de slag gaat, maar wat houdt dat maatwerk nu juist in?

plooien maatwerk

Plooien

Of het nu gaat om bakgoten of zink staande naad. Wij verzorgen al uw plooiwerk tot 6 meter in zink, koper, aluminium en PVC-foliestaalplaat op onze CNC-gestuurde plooibank. Met 5 plooibanken verspreid over België kunnen we jouw plooiwerk snel realiseren.

kralen maatwerk

Kralen

Een kraal, kraallijst of ronde afwerkrand? Je mag het benoemen zoals je wil! Al onze filialen met plooibank zijn ook voorzien van een kraalmachine. 

zagen maatwerk

Zagen

Op onze CNC gestuurde zaagmachine verzagen we jouw plaatmateriaal nauwkeurig en snel tot 4,5 m lang. Multiplex, HPL, Eternit, Rockpanel of Trespa panelen, onze machine kan het allemaal aan. En dan is er nog onze optimalisatiesoftware die de zaagverliezen (en ook natuurlijk kosten) tot een minimum beperkt.

frezen maatwerk

Frezen

Tekst, belijning of figuren frezen in uw plaatmateriaal? Dat kan met onze CNC-gestuurde freesmachine.

boren

Boren

Op onze CNC-boormachine boren we gaten alsook blinde bevestigingsgaten. Zo maken we jouw gevelpanelen al volledig klaar voor installatie.

coderen maatwerk

Coderen

We maken het je graag gemakkelijk op de werf.  Jouw plaatmateriaal bestickeren we indien gewenst met een door jou bepaalde code of met de afmetingen van de plaat.

sealen maatwerk

Sealen

Ga je multiplex gebruiken als dakrandafwerking? Dan is het cruciaal de zijkanten te sealen met een waterafstotende coating of acrylcoating. Zo vermijd je dat het plaatmateriaal gaat zwellen en de dakrand uiteindelijk loskomt.  Je kan dit dus ook door ons laten doen!

epdm maatwerk

EPDM

RubberGard EPDM stroken op maat zagen of knipstukken snijden en indien gewenst ook nummeren. Ook dat gebeurt op onze productieafdeling.