VMZINC staande naad | maatwerk

Indrukwekkend renovatieproject met QUARTZ-ZINC® van VMZINC

Voor de renovatie met nieuwbouw waarbij een oude apotheek in Diepenbeek werd omgevormd tot een villa met dokterspraktijk, sloegen CPE, VMZINC en architect Dhoore Vanweert de handen in elkaar.

Bert Jacobs, zaakvoerder van algemeen aannemingsbedrijf Contour nam dit uitdagend project aan en werkte voor de uitvoering samen met VMZINC at Work installateur, Raf Mulkers, zaakvoerder van MR Dakwerken. De expertise in zinkprojecten van CPE werd ingezet om dit project tot in de details op te leveren.

Het doel was om de stijl van het oude gedeelte door te trekken naar de nieuwbouw. Voor de gevel werd gekozen voor een prachtige witte kalei in combinatie met geglazuurde witte gevelstenen. Voor de daken viel de keuze op staande naad QUARTZ-ZINC van VMZINC.

Bekijk de transformatie van deze villa

Aan de slag met zink

Nieuwbouw of renovatie, dak of gevel: zink is inzetbaar voor heel uiteenlopende projecten. Ontdek de basis van het solderen en leg de fundering voor je toekomstige zinkprojecten! Schrijf je in voor een gratis basisopleiding solderen in samenwerking met VMZINC.

VMZINC staande naad | maatwerk