knauf

Hoe Knauf rockt als het op isolatie aankomt...

Of je nu een scheidingswand, voorzetwand of een spouwmuur wilt isoleren, met Rock4All zit je goed. Deze innovatieve rotswolisolatie van Knauf Insulation combineert technische specificaties met duurzaamheid en optimaal gebruiksgemak.
Duurzame en gebruiksvriendelijke rotswolplaat ROCK4ALL leent zich voor elke isolatieklus
 

Deze rotswolisolatie is de duurzaamste in zijn klasse en blinkt uit in gebruiksgemak. De platen zijn eenvoudig aan te brengen tussen metalen profielen bij binnenwanden of plafonds. Zo kan je voortaan één type rotswolplaat inzetten voor tal van isolatie-oplossingen:

  • plafonds
  • scheidings- en voorzetwanden
  • spouwmuurisolatie
  • na-isolatie van een hellend dak…
    Verschillende aangebroken pakketten zijn daarmee verleden tijd. 

De rotswolisolatie Rock4All wordt net als de glaswol van Knauf Insulation gemaakt met ECOSE® Technology, een 100% natuurlijk bindmiddel zonder toegevoegde chemicaliën zoals formaldehyde, fenol of acrylaten. De isolatie heeft geen geur, stoft veel minder en laat zich prettiger verwerken. Je herkent glaswol- en rotswolisolatie met ECOSE® Technology aan de natuurlijke bruine kleur. 

De Rock4All-platen (gedeclareerde lambda waarde: 0,035 W/m.K) hebben de technische eigenschappen en gevraagde prestaties voor toepassingen op het vlak van akoestiek, thermische isolatie en brandveiligheid. Met brandklasse A1 scoort deze rotswol, net als de onbeklede glaswol en minerale wol van Knauf Insulation, in de hoogste klasse voor brandveiligheid. 

Bovendien is de isolatie waterafstotend en kan ze, dankzij haar sterke minerale vezels, een goede drukweerstand en klemkracht voorleggen. De isolatieplaten voelen zeer stevig aan. Ook laat het product zich makkelijk snijden en heb je weinig snijverlies door de ideale afmetingen.

Knauf ROCK4ALL

Ontdek het ROCK4ALL gamma op de CPE webshop.

Knauf