skylux banner

Dakraam voor platte daken: maximale lichtinval gecombineerd met strak design

Wil je meer daglicht in een donkere ruimte? Met een platdakraam tover je een duistere nachthal of een badkamer zonder raam om tot een aangename ruimte die baadt in het licht. Benieuwd welke voordelen een platdakraam nog biedt? Skylux zet ze voor jou op een rij.

Tot 40% meer lichtinval

Daglicht is een grote troef: het heeft een positieve invloed op je humeur, het bevordert je concentratie en draagt bij aan een gezonde levensstijl. Je hebt er dan ook baat bij om een donkere ruimte te optimaliseren met natuurlijk licht. Een platdakraam is de ideale oplossing, want wist je dat licht dat via het dak binnenvalt drie keer intenser is dan licht via een raam? Met de platdakramen van Skylux geniet je bovendien van 40% meer lichtinval. Die hebben een slanke omkadering en een rechte opstand, wat resulteert in meer glasoppervlakte waardoor het licht kan binnen schijnen. 

Strak design

Platdakramen hebben een strak design, waardoor ze volledig tot hun recht komen bij moderne woningen met platte daken. De strakke belijning past ook perfect bij een modern interieur. Bij Skylux kan je bovendien kiezen uit 75 verschillende afmetingen. Zo vind je altijd de juiste afmetingen voor jouw dakraam. Het grootste model meet een op drie meter. Daarmee haal je al flink wat daglicht in huis. 

Meer weten over de daglichtoplossingen van Skylux?

Bekijk de Skylux artikelen op de CPE webshop of surf naar de Skylux website