CPE Nederland, Rudy Evens, Altena

CPE verstevigt markpositie in Nederland

CPE Nederland neemt Altena Dakspecialiteiten over. Met deze overname telt CPE 29 vestigingen, waarvan 10 in België en 19 in Nederland.

Deze strategische overname markeert een cruciale stap in de uitbreiding van CPE op de Nederlandse markt en sluit perfect aan bij onze visie om dicht bij de klant aanwezig te zijn.

De activiteiten van Altena sluiten naadloos aan bij de activiteiten van CPE en door deze samenwerking zal een goede synergie op het vlak van inkoop, marketing en verkoop bereikt kunnen worden. Bij zowel CPE alsook Altena staat de klant centraal en wordt alles gedaan om de klant volledig te ontzorgen. Dit met de beste service, uitgekiende logistieke dienstverlening en een compleet assortiment van de beste dakmaterialen.

De 7 vestigingen van Altena Dakspecialiteiten (Kampen, Zwaag, Zwijndrecht, Apeldoorn, Hengelo, Varsseveld, Woerden) vullen de 12 bestaande vestigingen van CPE Nederland aan. Daardoor wordt de doelstelling om binnen CPE Nederland te komen tot een volledige landelijke dekking steeds beter gerealiseerd. “Dicht in de buurt” is een belangrijk onderdeel van de CPE-service naar haar klanten.

Vestigingen CPE België en CPE Nederland