meteon lumen

Breng licht tot leven met Trespa Meteon Lumen.

De toepassing en combinatie van de nieuwe Trespa® Meteon® Lumen gevelpanelen, leverbaar in drie variaties en veertien kleuren, maakt het mogelijk natuurlijk licht op creatieve wijze te manipuleren en als ontwerpelement te introduceren. Licht kan gereflecteerd, gebroken, versterkt of afgezwakt worden, overeenkomstig met de wensen van de architect of de klant.

De nieuwe diversiteit van afwerkingen biedt meer creatieve ontwerpmogelijkheden en levert gevels op die zich echt onderscheiden. Trespa® Meteon® Lumen verandert de manier waarop mensen een ontwerp ervaren en hoe gebouwen de interactie aangaan met hun omgeving. Architecten beschikken nu over een originele en inspirerende manier om beweging, diepte, kleurschakeringen en levendigheid aan gebouwen toe te voegen en met de nuances van een breed kleurenpalet te spelen door licht te reflecteren en te richten.

Trespa® Meteon® Lumen is gebaseerd op tientallen jaren leiderschap op het gebied van geveloplossingen en vertegenwoordigt een logische vervolgstap voor Trespa® Meteon®.

Trespa® Meteon® Lumen

Ontdek alle Trespa® Meteon® Lumen artikels op onze webshop!

meteon lumen