atg

BossCover EPDM ATG certificeerd!

BossCover EPDM behaalde het ATG- certificaat, wat opnieuw onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid benadrukt.

Het ATG-certificaat, uitgegeven door het Belgische Technische Goedkeuringsinstituut, gaat verder dan een eenvoudig keurmerk. Het is een externe bevestiging dat BossCover's EPDM-producten en -systemen voldoen aan strenge normen voor betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid.

Dit betekent dat onze producten en systemen grondig zijn getest en geëvalueerd volgens strikte criteria vastgesteld door onafhankelijke instanties. Of het nu gaat om weerbestendigheid, duurzaamheid of prestaties in diverse klimaten, onze EPDM-producten hebben bewezen aan alle eisen te voldoen.

Ook het KOMO-certificaat, specifiek voor de Nederlandse markt, is behaald. Beide certificaten tonen aan dat onze normen worden erkend, zowel in België (ATG) als Nederland (KOMO). Dit betekent dat onze producten en systemen niet alleen voldoen aan lokale voorschriften en normen, maar ook aan internationaal erkende standaarden voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kortom, het behalen van zowel het ATG- als het KOMO-certificaat is een belangrijke mijlpaal voor BossCover EPDM. Het bevestigt niet alleen onze inzet voor uitmuntendheid, maar geeft onze klanten en partners ook het vertrouwen dat ze kunnen rekenen op hoogwaardige en betrouwbare producten voor hun projecten, ongeacht waar ze zich bevinden.

BossCover EPDM op de webshop

Wens je meer info over BossCover EPDM en alle overige BossCover producten? Neem dan zeker een kijkje op de onze webshop.