cpe

7 pijlers voor een succesvol partnership

Voor dak- en gevelmaterialen kan je als professional al sinds 1988 bij ons terecht. Dat staat vast. Maar ken je onze 7 pijlers voor een succesvol partnership al? Bij CPE staat de langetermijnrelatie met klanten en leveranciers centraal. We blijven dan ook investeren om steeds de beste service, producten en oplossingen aan te bieden.  Met een centraal distributiecentrum in Genk en 8 filialen verspreid over België, vind je bij ons voor meer dan 20.000 m² aan uitsluitend A-merken. 

vink

1. Levering op maat

Materialen leveren in jouw magazijn, op de werf of op het dak? Dat kan! Wil je jouw bestelling liever afhalen, maar is dat moeilijk tijdens de openingsuren? Ook dat is geen probleem. Wij zetten jouw bestelling klaar in het nachtsas van jouw filiaal, zo haal je deze af wanneer het jou past.  

vink

2. Shop online

24/7 jouw bestelling plaatsen doe je sinds kort via onze CPE webshop. Ook voor het raadplegen van facturen, offertes en bestellingen kan je op de webshop terecht. Bestel je online voor afhaling in één van onze filialen? Dan krijg je zelfs voorrang bij afhaling. Jouw bestelling staat namelijk al volledig klaar, enkel inladen dus. Heb je nog geen login? Vraag deze dan snel aan! 
Vraag jouw login aan

vink

3. Productie op maat

Of het nu gaat om plooiwerk in zink, koper, aluminium, pvc,… of zaag-, boor- en freeswerk van plaatmateriaal. We gaan er direct mee aan de slag met de grootste zorg. Bestel je voor 12 u? Dan ligt je bestelling de volgende werkdag voor je klaar. 

vink

4. Advies & calculaties

De beste materialen vragen de beste plaatsing. Jij gaat als professional met de grootste zorg aan de slag, maar misschien heb je eens nood aan technisch advies of een andere kijk op een specifieke situatie. Ons technisch commercieel team staat vrijblijvend klaar voor al jouw vragen. Dat kan gaan over windbelastingsberekeningen, het inschatten van materiaalhoeveelheden, werkvoorbereiding of advies over jouw (dak)probleem.
Vraag technisch advies aan

vink

5. Assistentie op de werf

Heb je advies nodig op de werf of wil je assistentie met de opstart ervan? Dan helpen onze technische medewerkers je graag op weg. Deze gratis service voor dakdekkers bieden wij aan na technische vorming in een van onze Firestone RubberGard EPDM opleidingscentra. Vraag ook zeker naar onze inspectieservice, waarin we je bijstaan met tussentijdse controles en een finale inspectie van het dak. Zo ben je zeker van de correcte opvolging van de verwerkingsrichtlijnen en de duurzaamheid van de dakbedekking.
Vraag technisch advies aan

vink

6. Gratis opleidingen

Om succesvol te zijn en te blijven, bieden we diverse opleidingen aan voor dak en gevel. Wil je graag één van onze gratis theoretische of praktijkgerichte opleidingen volgen? Bekijk dan ons opleidingsaanbod op onze website en schrijf je in.
Bekijk onze opleidingen

vink

7. Jouw persoonlijk contact

Leveringen op maat, productie op maat, advies op maat…  inderdaad, wij gaan voor de persoonlijke aanpak. Zo heeft elke klant, groot of klein, een eigen accountmanager. Jouw persoonlijk aanspreekpunt voor al jouw vragen!

Meer info?

Wil je meer info over onze diensten, een bezoek van onze vertegenwoordiger of wil je klant worden? Laat het ons weten!
cpe